TWEEWIELER SPECIALIST
PAUL TONNAER

TWEEWIELER SPECIALIST
PAUL TONNAER

JAN DECKERSSTRAAT 12 - 5591 HS HEEZE
040 226 5744
tonnaer-tweewielerspecialist.nl

Collectie

Tweewielerspecialist Paul Tonnaer heeft vele fietsen op voorraad voor fietsers van alle leeftijden. Tweewielerspecialist Paul Tonnaer heeft dealerschappen van de A-merken: BATAVUS, KOGA en  BRINCKERS.

ruim assortiment FIETSEN

U vindt bij Tweewielerspecialist Paul Tonnaer een ruim assortiment aan fietsen zoals: stadsfietsen, lifestylefietsen, elektrische fietsen, hybride fietsen, tourfietsen, trekkingfietsen en alle fietsgerelateerde accessoires.

SERVICE & Onderhoud

In de werkplaats van Tweewielerspecialist Paul Tonnaer kunt u uiteraard terecht voor al het onderhoud aan uw fiets. Het team van Tweewielerspecialist Paul Tonnaer voert het onderhoud aan uw fiets uit met gebruik van originele onderdelen. Van kleine reparaties (bandje plakken of verlichting maken), tot onderhoud aan de ketting of hydraulische(schijf)remmen en het uitvoeren van onderhoudsbeurten.

Leenfiets Bij Onderhoud

Bij Tweewielerspecialist Paul Tonnaer kunt u tevens gebruik maken van een leenfiets indien uw fiets bij Tweewielerspecialist Paul Tonnaer in onderhoud is.

Afleveringsbeurt

Bij aankoop van uw nieuwe fiets zorgt Tweewielerspecialist Paul Tonnaer voor een complete afleveringsbeurt. Dit houdt in dat uw fiets op de beste fietshouding wordt afgesteld en zorgvuldig wordt gecontroleerd. Na de eerste 750 kilometer ziet Tweewielerspecialist Paul Tonnaer u graag terug voor een gratis onderhoudsbeurt. Tevens staat Tweewielerspecialist Paul Tonnaer klaar voor de onderhoudsbeurt (voor jaarlijks regulier onderhoud/stellen/smeren) en een winterbeurt (groot onderhoud, in de wintermaanden).

BOVAG

Tweewielerspecialist Paul Tonnaer in Heeze is een bij BOVAG aangesloten fietsenspecialist. 

Waarom BOVAG?

- Fietsen met de beste ondersteuning
- Garantie op reparatie en onderhoud
- Beste algemene voorwaarden
- De zekerheid van BOVAG
- Gratis tips en advies over e-bikes

Neem ook eens een kijkje op de website van BOVAG

Een fiets van een BOVAG-bedrijf laat u niet in de steek

Nederlanders fietsen wat af, en terecht: fietsen is goedkoop, gezond, handig en gewoon leuk. Geen wonder dus dat er heel veel keus is. Bovendien kiezen steeds meer fietsers voor een elektrische fiets (E-bike) ofwel een fiets met trapondersteuning. Voor elk wat wils. Maar hoe vind u de juiste fiets? Uw BOVAG merkspecialist Tweewielerspecialist Paul Tonnaer helpt u graag met deskundig advies. Zo vindt u een fiets die bij u past. En ook na de koop staat uw BOVAG merkspecialist Tweewielerspecialist Paul Tonnaer voor u klaar. Want met regelmatig onderhoud en deskundige reparatie blijft uw rijwiel in topconditie. Met een BOVAG fietsbedrijf als Tweewielerspecialist Paul Tonnaer kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

UW FIETS VERZEKEREN VIA TWEEWIELER SPECIALIST
PAUL TONNAER

Het is mogelijk om uw fiets bij Tweewielerspecialist Paul Tonnaer in Heeze te verzekeren.
Tweewielerspecialist Paul Tonnaer werkt samen met ENRA verzekeringen.

ENRA FIETSVERZEKERING

Of u nu fietstochten maakt voor uw plezier of uw fiets gebruikt voor woon-werkverkeer, uw fiets brengt u waar en wanneer u wilt. Dat geeft u vrijheid. En dat wilt u graag zo houden.

Helaas is schade aan uw fiets of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel te voorkomen. Als u dit overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. ENRA zorgt dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich van onbezorgd fietsplezier.

Met de ENRA fietsverzekering kunt u uw fiets – nieuw en gebruikt – verzekeren. Ook accessoires zijn mee te verzekeren. Met de ENRA fietsverzekering is uw fiets wereldwijd verzekerd.

Stads-
fietsen

Naar school, naar het werk of een fietstocht in de omgeving. Met de A-merken fietsen van Tweewielerspecialist Paul Tonnaer geniet u van elke dagelijkse rit. Lekker veel fiets voor uw geld! Lichtlopend, comfortabel en rijk uitgerust en onderhoudsvriendelijk. Uiteraard in de kwaliteit die u van Tweewielerspecialist Paul Tonnaer mag verwachten. Met een allroundstadsfiets van de Tweewielerspecialist Paul Tonnaer A-merken stadsfietsen kiest u voor een veelzijdig vervoermiddel, of het nu gaat om de dagelijkse boodschappen, woon-werkverkeer of een weekenduitstapje. Fietsen is vriendelijk voor het milieu en goed voor uw gezondheid. Daarbij verzekert Tweewielerspecialist Paul Tonnaer u van onbezorgd fietsplezier!

E-BIKE
Electrische- fietsen

Een electrische fiets is een fiets die bij iedere trapbeweging een extra zetje geeft. Hierdoor wordt het fietsen makkelijker, lichter en comfortabeler. Ook ideaal als woon-werk fiets of bij flinke dagtochten. Wie eenmaal op een electrische fiets van Tweewielerspecialist Paul Tonnaer gezeten heeft, wil nooit meer anders! Kies uw perfecte elektrische fiets! Voor iedereen is er wel een passende electrische fiets. Maar het grote aanbod maakt de keuze niet altijd makkelijk. Tweewielerspecialist Paul Tonnaer helpt u uw ideale fiets te vinden waarbij u advies krijgt over de best passende oplossing die aansluit bij uw wensen. De E-bike's van Tweewielerspecialist Paul Tonnaer zijn verkrijgbaar met de motor in het voorwiel, middenmotor en achterwielmotor. Het assortiment aan electrische fietsen bij Tweewielerspecialist Paul Tonnaer bestaat uit Koga en Batavus en Brinckers. Wij heten u van harte welkom in de winkel van Tweewielerspecialist Paul Tonnaer. U bent uitgenodigd om verschillende electrische fietsen uit te proberen. Graag adviseert Tweewielerspecialist Paul Tonnaer u welke E-bike het beste bij u past.

HYBRIDE-
TOUR-
TREKKING-
FIETSEN

Een hybride fiets heeft de ideale combinaties in huis van twee types fietsen. In dit geval tussen een stadsfiets en een ATB. De Hybride fiets is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een fiets om vele kilometers mee weg te trappen. De hybride fiets kenmerkt zich door de derailleur versnelling en het hoge aantal versnellingen. Het geringe gewicht zorgt ervoor dat hij gemakkelijk opgetild kan worden. Denk hierbij aan een ritje met de auto of de trein. Vaak zijn de fietsen sportiever afgemonteerd. Een derailleur is ideaal voor iedereen die heerlijk licht wil fietsen en schakelen. Andere namen voor deze fiets zijn trekkingfiets of toerfiets. Sportiviteit staat hoog in het vaandel bij deze fietsen. Een hybride fiets van Tweewielerspecialist Paul Tonnaer is een goede keuze als u op zoek bent naar een fiets waarmee u vele kilometers kunt wegfietsen. Deze fietsen vertonen een zeer prettig weggedrag door het lichte frame en het hoge reactievermogen. De hybride fiets is ideaal vanwege zijn veelzijdige karakter. Ideaal voor de fietstocht naar het werk maar ook heerlijk voor de sportieve, langere fietstocht in het weekend! Multifunctioneel, sportief en prettig in gebruik zijn drie steekwoorden die op toepassing zijn op hybride fietsen. Mede dankzij deze eigenschappen winnen deze fietsen snel aan populariteit. 

UW Tweewieler specialist
PAUL TONNAER
IN HEEZE

Tweewielerspecialist Paul Tonnaer in Heeze heeft regelmatig leuke acties en aanbiedingen in de de winkel.
Dit alles met een goede service en garantie.
Ook heeft Tweewielerspecialist Paul Tonnaer een ruime voorraad 2de hands fietsen.